Titulinis » Naujienos » Trys D.Vittės įvarčiai neišgelbėjo „Energijos“ nuo skaudžios nesėkmės po pratęsimo

Trys D.Vittės įvarčiai neišgelbėjo „Energijos“ nuo skaudžios nesėkmės po pratęsimo

2017-11-26
LRK „Energija“ inf.
  Donatas Vitte sužaidė geriausias šio sezono rungtynes bei pelnė tris įvarčius, tačiau jo vedama Elektrėnų „Energija“ Baltarusijos aukščiausiosios lygos rungtynėse svečiuose po pratęsimo 4:5 (1:0, 3:2, 0:2, 0:1) nusileido Navapolacko „Chimik-2“ komandai.
 
D.Vitte „Energiją“ išvedė pirmame kėlinyje (8:26, rez. perd. Deividas Kazlauskas ir Vainius Jankauskas), o rezultatą šeimininkams pavyko išlyginti tik antrojo kėlinio pradžioje.
 
Visgi tada D.Vitte pasižymėjo du kartus (25:03, rez. perd. D.Kazlauskas ir 33:45, rez. perd. Laisvydas Kudrevičius), o vieną įvartį pridėjo Artiomas Sidorovas (31:16, rez. perd. Justinas Vėželis ir L.Kudrevičius) ir „Energijos“ pranašumas išaugo iki trijų - 4:1.
 
Netrukus (36:01) „Chimik-2“ ekipai pavyko sumažinti deficitą iki dviejų, o trečiame kėlinyje šeimininkai pasižymėjo dar du kartus (43:59 ir 56:18) bei išplėšė pratęsimą.
 
Jame „Chimik-2“ komandą ir vėl lydėjo sėkmė - Denisas Segrenko (62:31) padovanojo svečiams dramatišką pergalę.
 
Visas rungtynes „Energijos“ vartus gynė Aurimas Uscila.
 
Abi komandos užsidirbo po 5 pašalinimus (10 baudos minučių).
 
Kitas tarpusavio rungtynes „Energija“ ir „Chimik-2“ komandos žais pirmadienį nuo 13:00 val.
 
„Energija“ per 22 rungtynes yra iškovojusi 5 pergales ir su 15 taškų tarp keturiolikos komandų žengia dvyliktoje vietoje, tuo tarpu „Chimik-2“ ledo ritulininkai per 24 susitikimus iškovojo 6 pergales ir su 20 taškų žengia vienuoliktoje pozicijoje.
 
„Energijos“ sudėtis rungtynėse su „Chimik-2“:
 
Vartininkai: Aurimas Uscila ir Arkadijus Reizinas.

Puolėjai: Artiomas Sidorovas, Karolis Krasilnikovas, Laisvydas Kudrevičius, Dominykas Škadauskas, Deividas Kazlauskas, Eimantas Steponavičius, Donatas Vitte, Vainius Jankauskas.
 
Gynėjai: Paulius Rumševičius, Titas Milašius,  Karolis Šumskas, Justinas Vėželis.