Titulinis » Naujienos » Tęsiamas moterų ledo ritulio fizinio aktyvumo projektas Elektrėnuose

Tęsiamas moterų ledo ritulio fizinio aktyvumo projektas Elektrėnuose

2021-04-13
VšĮ „Sportuok kartu“
 VšĮ „Sportuok kartu“ ir Elektrėnų merginų ledo ritulio komanda „HC Amber“ vykdo projektą (Nr. SRF-FAV-2019-1-0419), kurio tikslas ne tik suteikti galimybę įvairaus amžiaus mergaitėms ir merginoms išbandyti ledo ritulį, bet ir bendrai skatinti moterų fizinį aktyvumą.
 
Projektas finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų programos fondas.
 
Nuo rugpjūčio 4 kvietėme moteris ir mergaites nemokamai mokytis ledo ritulio pagrindų – ledo ritulio, fizinio pasiruošimo (aerobikos) treniruotėse ir teoriniuose mokymuose.
 
Užklupus karantinui, teko prisitaikyti prie aplinkybių ir vyriausybės diktuojamų sąlygų, tad projekto antroji dalis prasidėjo nuo vasario 1 dienos - startavo nuotolinės aerobikos treniruotės su energingąja trenere Kristina Žamoit. Iki kovo 31 dienos tiesioginė treniruočių transliacija vyko du kartus per savaitę facebook paskyroje VšĮ „Sportuok kartu“ (https://www.facebook.com/V%C5%A1%C4%AE-Sportuok-kartu-114247963709777). Treniruočių įrašai yra prieinami HC Amber - VšĮ Sportuok Kartu Youtube kanale, tad galite jais pasinaudoti jums patogiu laiku (https://www.youtube.com/channel/UCP7i7i1Ged6YF0s0hp8rR5A).
 
Gaila, jog šiuo laikotarpiu projektas vykdomas nepilna apimtimi. Su nekantrumu laukiame  kontaktinių treniruočių ant ledo, tačiau sveikata ir visuomenės gerovė yra svarbiausia.
 
Planuojama tęsti projektą, atnaujinant treniruotes ant ledo, kai tik sąlygos bus palankios.